Reservedelpilleovn - Reservedele til pilleovne

Står du og mangler en reservedel til din pilleovn? Så skal du ikke lede længere. Hos reservedelpilleovn.dk sælges der reservedele til et stort udvalg af forskellige pilleovne. De har videoer til, hvordan du skifter de mest typiske reservedele, og så sparer du udgiften til et service check.

Blandt de mest solgte reservedele finder du gløderør, ventilator, gearmotor og røgsuger. Fælles for alle disse er, at de fås i et udvalg der passer til en lang række af de mest solgte pilleovne i Danmark, som nogle af de største kan nævnes: Artel, Edilkamen, Ecoteck, Ravelli, Extraflame, MCZ og mange flere.

Se hele udvalget af reservedele til pilleovne.

Du finder også diverse tilbehør til pilleovne, f.eks. i form af en rensekost, en askestøvsuger eller varmefast silikone til tætning. Uanset så har vi alt, hvad der skal til, for at holde din pilleovn optimal og fungerende. Finder du ikke det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har over 30 års erfaring med service af pilleovne og kan i 99% af alle tilfælde finde en løsning.

På siden finder du også træpiller – og her sætter vi en dyd i, at kun fører et bestemt mærke. Vi ved nemlig hvad der fungerer optimalt, og derfor har vi kun valgt det bedste.

Gløderøret er den mest udsatte reservedel

Fra vores erfaring ser vi, at det mest skiftede element i en pilleovn er et gløderør. Du kan derfor se her, hvilket gløderør er passer til netop din pilleovn. I videoen kan du se, hvordan du helt selv kan skifte gløderøret, helt som en servicemontør ville have gjort det. Har du ikke selv mod på det, anbefaler vi dog at du kontakter en professionel, så du ikke forvolder skade på dig selv eller din pilleovn.

Er du i tvivl om, hvordan din pilleovn ikke virker, kan du med fordel bruge vores FAQ til at finde fejlen. Den er udarbejdet med fokus på, hvad vi har oplevet gennem de sidste 30 år, og hvad de mest gænge fejl skyldes eller bliver forvoldt af. Samtidig kan du også læse, hvilken reservedel der typisk vil skulle skiftes.

Sidst men ikke mindst er vi den største forhandler i Norden og kan derfor med fordel kalde os den største på det danske marked. Derfor har vi også valgt at have prisgaranti på vores varer – du finder dem nemlig ikke billigere end hos os.