5 bud på lækre herreure med læderrem

Ure til mænd er de seneste år gået fra at være et praktisk redskab til at være mandens måde at vise design, stil og personlighed på - kort sagt - mandens meget populære smykke.

Armbåndsure til mænd findes i et utal af varianter, størrelser, farver og designs.

Den traditionelle, danske stil er minimalistisk og elegant, og der findes flere rigtig gode bud på danske herreure med læderrem.

Køb dansk design og kvalitet

5 lækre herreure med læderrem

Der findes selvfølgelig også udenlandske mærker, der laver fede herreure, men hvorfor ikke støtte de danske designere og urproducenter, når dansk design nu har så meget godt at byde på?

Her får du 5 oplagte bud på lækre herreure med læderrem, som vil glæde enhver mand:

 • Borgvardt 2401 Exclusive White
  Som navnet antyder, så er det et eksklusivt ur, der kun fremstilles i 30 eksemplarer. Alle urene kommer med unikt nummer indgraveret i urkassen bagpå, og samtidig får du også både en lækker læderrem og automatisk urværk.

 • Vejrhøj Nautic 58° North
  Vejrhøjs ure er ret specielle. De er nemlig lavet af træ og stål. De er helt fantastiske og unikke, da strukturen i træ aldrig er ens, så alle ure er forskellige. Det lækre 58° North byder på en mørk kalvelæderrem og en urkasse - delvist lavet i valnøddetræ.
  Uret er designet af den tidligere Georg Jensen- designer Bo Bonfils og har også ridsefast safirglas og schweizisk quartzværk.

 • Tycho Brahe Watches Nova Stella
  "Ny stjerne" - sådan kan man sagtens betegne den første kollektion fra Tycho Brahe Watches. Urene er inspireret af astronomen med let buet mineralglas og en smuk urskive med tydelig inspiration fra astronomiens verden.
  Med en dejlig, sort læderrem og sort urskive er uret et klassisk vintagevalg i kombination med urkassen i stål og de sølvfarvede elementer i urskiven.

 • Norlite 1501-010701
  Norlite laver klassiske og meget elegante ure til mænd. Man ser først detaljerne i det rette lys, og denne model er ingen undtagelse.
  Den fede, facetslebne urskive i sort pakkes lækkert ind af ridsefast safirglas og en håndpoleret urkasse i stål - og så er uret kun 7 mm tykt og et supergodt valg til både hverdag og fest.
  Et lækkert, dansk designet ur som kommer med en kalvelæderrem i høj kvalitet.

 • Larsen Watches LW32
  Larsen Watches er noget så unikt som et "Made in Denmark"-mærke. Alle ure designes og produceres i Danmark, og LW32 er et ur, der passer perfekt ind i den aktuelle trend med blå urskiver.
  Den helt fantastiske blå nuance giver uret et imponerende look, som med garanti vil vække opmærksomhed, og ridsefast safirglas samt læderrem er naturligvis obligatorisk på et ur af denne standard.

Du kan se alle urene hos authentic.dk, hvor du altid får fri fragt og fri retur.