Juletræ

Juletræ køb

Når årets juletræ skal købes, kan der være mange måder at gøre det på. Den traditionelle er, at hele familien samles og går ned til den nærmeste stadeplads. Bor man ikke i indre by, så er det heller ikke ualmindeligt at lave en hyggeligt tur til nærmeste plantage - fx. i Langesø på Fyn.

Der er dog kommet en ny måde at købe juletræ på: online!

Er man til den traditionelle måde at skaffe juletræet på, så er online køb af juletræet ikke noget, der vil hjælpe en meget. Men er man derimod blandt nogle af de mange danskere, der ikke kan eller vil hente juletræet selv, så er online køb af juletræet et sikkert hit!

Bestil på internettet - hos fx. TreeTime - og juletræet leveres lige til døren på den dag, som det ønskes. Det er endda også muligt, at få det afhentet igen.

Intet bøvl med at slæbe træet - en stor fordel for folk uden bil. Også en fordel for ældre, der ikke har kræfterne til at bringe træet hjem selv.

Salget af juletræer boomer

Salget af juletræer boomer, og det er specielt eksporten til udlandet som øges. Faktisk sælges der 11,4 mio. juletræer om året, hvoraf de 10 mio. eksporteres uden for Danmarks grænser, en stor del af disse ender i de europæiske hjem igennem december måned. Eksportomsætningen er rundet 1,2 mia. kr., og Danmark er sandsynligvis verdens største juletræseksportør.

Danske juletræer betragtes som en mærkevare i udlandet, og især Nordmannsgranen er populær.

Årsagerne til det forrygende salg af juletræer skyldes bl.a. det optimale klima herhjemme, som afspejler sig i træernes høje kvalitet – især de lidt større træer, som de har vanskeligere ved at producere i udlandet.

Desuden har juletræsproducenterne en stor ekspertise som er oparbejdet igennem 30 års professionel juletræsdyrkning, og er samtidig logistisk stærke.

Sådan bestiller du et juletre med levering til døren

Bestil og betal dit juletre her på TreeTime og spar både tid, stress og penge. Du kan også købe afhentning af juletræet i checkout-processen.

Start din bestilling her

Ellers kontakt os på info@treetime.dk og lad os se, hvad vi kan gøre for dig.

Her er et udpluk af vores standard-sortiment

Vælg dit juletræ og læs mere: