FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål her

Kan du ikke finde svar, kan du altid kontakte os her.

Den sidste bestillingsdato for levering inden juleaften er den 19-12-2017.

Under bestillingsprocessen vælges det, hvilken dag juletræet ønskes leveret.

Vi leverer alle hverdage 8:00-16:00 - og er du ikke hjemme, så stiller vi selvfølgelig træet et aftalt sted.

Skulle der mod forventning ske noget, der forsinker leveringstiden yderligere, kontakter vi dig naturligvis med det samme. Dette sker dog meget meget sjældent.

Ja, vi leverer juletræer / firmajuletræer til virksomheder og offentlige institutioner. Det er endda muligt at betale med både faktura og EAN-nummer (digital fakturering).

Læs mere om, hvordan du gør her.

Vi leverer alle hverdage i tidsrummet 8:00-16:00 - og er du ikke hjemme, så stiller vi selvfølgelig træet et aftalt sted.

Vi leverer i hele Danmark. Dog kun til brofaste øer.

Det er ikke muligt at afhente juletræet selv. For at holde omkostningerne så lave som muligt, har vi ikke ressourcer nok til at stå klar ved afhentning.

Vi ville ønske vi kendte svaret, men det er meget subjektivt, hvilken størrelse man skal bruge.

Vi har delt vores størrelser op i følgende:

  • 150-175 cm. Denne størrelse er rigtig god til lidt mindre rum, hvor man stadig gerne vil kunne danse omkring juletræet
  • 175-200 cm. Denne størrelse er en af de mest solgte. Juletræet passer rigtig godt til de fleste stuer, med både plads til gaver og dans omkring træet
  • 200-225 cm. Det største normale juletræ vi forhandler. Passer rigtig godt til store stuer - og er med til at skabe den helt rigtige julestemning
  • 225-250 cm. Har man godt med plads i stuen, så er muligheden her for at fylde det ud.
  • 250-300 cm. Det største juletræ vi fører. Passer godt ind i en stue med højt til loftet, eller i receptionen til en virksomhed

Normalt kan vi skaffe op til 5-6 meter juletræer - nogle gange endnu større. Dog er der et begrænset antal af de helt store træer hver sæson.

Derfor bedes i indsende en forespørgsel på info@treetime.dk.

Alle vores træer er af den bedste kvalitet - også kaldet "Prima-kvalitet", hvilket svarer til 1.-sortering eller bedre.

Juletræet bedømmes på antal grenkranse, symmetri, friskhed og fylde - læs evt. mere her.

Vores juletræer bliver leveret i et net, hvor juletræet kan få lov til at ånde.

Husk ved udpakning at lade juletræet stå et døgn inden brug, så alle grenene kan komme på plads og evt. løse nåle falde af.

Da det er levende juletræer, kan det ikke undgås at der vil falde nogle nåle af. Første gang juletræet bliver pakket ud af nettet, skal det rystes godt.

Alle betalingsoplysninger bliver behandlet igennem en krypteret forbindelse. Pengene bliver først trukket når juletræet er sendt afsted.

Vi har to forskellige varianter, men anbefaler klart at bruge en juletræsfod der kan holde vand. Et juletræ drikker op til 2 liter vand om dagen, når det står indenfor.

Vores luxus juletræsfod fra tyske Krinner kan holde vand, og juletræet er tilmed meget nemt at montere i netop denne juletræsfod grundet en patenteret monteringsmetode.

Nordmannsgranen har en masse fordele.

  • Det er det nemmeste juletræ at holde hen over julen, uden der ligger nåle over det hele
  • Det har flotte lange mørkegrønne nåle, der spreder duften af frisk gran
  • Det har en flot pyramideform

Hvis du gerne vil læse mere om de forskellige juletræssorter, så klik her.

Alle vores juletræer er dyrket i Danmark over en periode på 8-14 år. På den tid har vi haft personlig kontakt med juletræet mere end 40 gange.

Hele vores forretningskoncept er bygget på kvalitet og dermed også tryghed. Dette kan kun gøres hvis vi arbejder med de bedste leverandører og produkter. Derfor er alle vores juletræer dyrket efter Certificeret Original Nordmann, som standardiserer hele processen fra den lille plante bliver plantet i den danske muld, til juletræet står i den varme stue ved vores kunder.

Ja, du kan læse mere om grossistsalg til stadepladser, forhandlere mv. under engro-/grossist salg.