Persondatapolitik

Formål

Formålet med vores persondatapolitik er at forklare, hvordan TreeTime indsamler, bruger og beskytter personoplysninger. TreeTime respekterer ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi tilstræber at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles.

Personlige oplysninger dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, f.eks. for- og efternavn, adresse, e-mailadresse eller andre oplysninger om kundens private bopæl eller arbejdsplads.

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, der er registreret om dig på TreeTime er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvilke oplysninger indsamles?

TreeTime har brug for visse persondata for at kunne levere bestillinger. Det drejer sig om navn, postadresse og e-mailadresse, som er nødvendige for at en bestilling kan udføres. Herudover kan en række andre ikke-obligatoriske oplysninger afgives for at forbedre hjemmesidens service.

Hvem videregives personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på TreeTime videregives ikke til tredjemand, men benyttes kun til levering af varer og kommunikation mellem TreeTime og kunden.

Hvordan indsamles personoplysningerne?

Personlige oplysninger indtastes i bestillingsformularen. Herudover benytter TreeTime cookies, som du kan læse mere om i vores cookiepolitik.

Hvor længe gemmes personoplysningerne?

Personoplysninger gemmes på vores server i ca. 5 år af hensyn til support, regnskab osv.