Læs om jul i smilets by

Brug tiden på famile og julehygge. Vi sørger for juletræet

Allerede fra den 13. November bliver Århus's gader lyst op af det flotte julelys på de gamle gader. Samtidigt sparkes julen i gang af den årlige juleparade, der hvert år samler tusinder af mennesker.

Den Gamle by

I Århus er det svært at komme udenom den flotte “Den Gamle by”. Her kan man opleve Århus og Danmark igennem tiden og leve sig ind i de gamle traditioner.

Fra den 14. November - 30. December 2017 kan du opleve julen som vi har fejret den i århundreder. Mærk historien, samtidigt med du kommer i julestemning.

Den Gamle by har flotte juleudstillinger for alle aldre og julemarkeder hvor du kan smage god dansk julemad, købe de sidste gaver og få noget varmt til ganen.

Overalt i Den Gamle by er der pyntet op til jul, som man har gjort det fra 1600-tallet og helt op til 1974.

Du kan læse mere her:

Julemarkeder i Århus

Kan du ikke helt komme julestemning og savner du noget lys i det til tider tunge vintermørke, så skal du tage til en af de mange julemarkeder i Århus. Ud over lune æbleskiver, et dejligt glas gløgg er det også et sted fyldt med liv og juleglæde.

Byens kunst- & julemarked

Ridehuset ligger næsten lige ved siden af AROS og er spækket med alt fra koncerter til markeder.

Kunst- & julemarkedet bliver afholder fra den **27. November 20. December. Du kan opleve mere end 85 forskellige stande, der er spækket med håndlavede varer og unikke juleting.

Godsbanens julemarked 2017

Fra den 12. December - 13. December finder du godsbanens årlige julemarked. De hyggelige omgivelser ved godsbanen fyldes med duften af friskbagte æbleskiver, gløgg og masser af inspiration til årets julegaver.

Flere julemarkeder

Der findes rigtig mange gode julemarkeder i Århus, som heller ikke er nævnt her. De har flere ting til fælles, men en ting er helt sikker, du kan ikke gå fra et af julemarkederne uden at være i den gode julestemning.

Juleåbningstider i Århus

Fra den 13. November - 1. Januar er der specielle juleåbningstider for Århus City. Tiderne skifter næsten fra dag til dag, men som udgangspunkt er der åbent fra kl. 10:00 - 18:00/19:00 tiden.

Vil du gerne undgå lidt af julestressen, så kan vi hjælpe dig med en af de større opgaver.

Hos TreeTime kan du købe årets juletræ og få det leveret lige til døren. Vi har mange års erfaring med at finde de bedste juletræer til vores kunder og vi sælger kun de bedste juletræer.

Køb årets juletræ