Læs om jul i Hillerød

Få en dejlig jul i Hillerød

Julen sættes i gang med den årlige Christmas Night, hvor butikkerne holder længe åbent. Butikkerne har åbent til kl. 22.00 og der er masser af julestemning og gode tilbud. Det er en rigtig god måde at få hul på julegaveræset.

Jul på Frederiksborg Slot

Det naturhistoriske museum på Frederiksborg Slot, byder i år velkommen til jul på slottet fra 1. December.

Der er også masser at tage sig til for børnefamilier. De tre første søndage i advent, kan man komme på skolebænken i nisseskolen. Her kan man lære en masse om de mange juletraditioner der er, samt se slottet i juleudsmykning, hvor Slotsnissen Julius gemmer sig.

Julemarked i Plantorama

Allerede 14. Oktober 2017 åbner Plantorama op for deres store årlige julemarked i Hillerød. Her vil der være spækket med julestemning og masser af fede juleprodukter.

Det helt store er de mekaniske dyr og nisser, der skaber liv med deres bevægleser rundt i butikken.

Ud over de mekaniske dyr er der også julebyen, der med over 100 figurer, huse, lyd og lys, skaber et imponerende julelandskab.

Julestue på Nødebo kro

Søndag 3. December, som også er 1. søndag i advent afholdes den årlige julestue i forsamlingshuset Nødebo Kro. Kroen vil som altid være spækket med god julestemning i form af lys, lyd og dufte.

Julestuen åbner dørene kl. 11. Så har du 5 timer med 30 spændende boder, indtil julestuen lukker igen kl. 16.

Hos TreeTime kan du købe årets juletræ og få det leveret lige til døren. Vi har mange års erfaring med at finde de bedste juletræer til vores kunder og vi sælger kun de bedste juletræer.

Køb årets juletræ