Læs om jul i København

Tag en tur i tivoli mens dit juletræ bliver leveret

Danmarks største by bliver ikke mindre hyggelig under julemånederne. Tivolis juleforvandling tager dig væk til en verden af julehygge. Strøget bliver belyst af varme julelys og julestemningen styrkes af de flotte juledekorationer. Her kan du læse lidt om nogle af de mange juletilbud hovedstaden har.

Tivoli i københavn

Når vinteren rammer Danmark er der et sted hvor man altid kan blive helt varm indeni.

Foto: Anders Bøgild / Tivoli

Tivoli gør rigtig meget ud af at pynte parken op og er altid et besøg værd.

De seneste år har der været forskellige juletemaer bl.a. russisk jul og nordisk jul.

Det er i år d. 23 gang der bliver åbnet for jul i tivoli og de sidste par år har der været omkring 900.000 besøgende.

Du kan læse mere her

På glat is

Hvert år er der flere dejlige skøjtebaner i København. De fleste skøjtebaner er helt gratis, dog kan det koste mellem 20 - 60 kroner i timen for leje af skøjter.

Forskellige skøjtepladser

Julemarkeder København 2017

Deutchs Julemarked

Hvert år fyldes Højbro Plads med julestemning fra hele Europa. Julemarkedet holdes den 13. November - 23. December og der er gratis adgang. Helt klart et besøg værd til en ekstra oplevelse under juleræset.

H.C.Andersen Julemarked (København)

Find de sidste julegaver og bliv klar til juleaften. H.C.Andersen Julemarked er et af de yngste markeder i København, men det holder de ikke fra at trække en masse besøgende til. Sidste år passerede mere en 1.000.000 mennesker gennem markedet. Der er åbent hver dag fra den 14. November - 22. December kl. 11:00 - 19:00

Julemarked på Kongens Nytorv

Midt i Københavns hjerte bliver der holdt et magisk julemarked. De mange boder der er pyntet op til jul, samt udsigten til Hotel D´Angleterre der hvert år overgår sig selv i deres juleudsmykning, skaber de helt rigtige rammer for et godt julemarked. Der er åbent fra den 20. November - 22. December Mandag - torsdag kl. 11:00 - 19:00 og Fredag - søndag kl. 10:00 - 20:00.

Du kan læse mere her

Botanisk Have

Trænger du til at blive taget lidt væk fra julestress og vinterkulden, så er Botanisk Have en god oplevelse.

Botanisk Have er en del af Statens Naturhistoriske Museum ved Købehavns Universitet. Her er det de mange flotte planter i de store næsten tropiske huse.

Åben alle dage fra kl. 08:30 - 16:00 dog lukket den 24. December

Du kan læse mere her

Hos TreeTime kan du købe årets juletræ og få det leveret lige til døren. Vi har mange års erfaring med at finde de bedste juletræer til vores kunder og vi sælger kun de bedste juletræer.

Køb årets juletræ