Køb juletræ i København

Kommer du fra København eller omegn, kan vi hjælpe dig med at få mere ro på julestressen. Bestil årets juletræ ved os og få det bragt ud i København. Udbringning af juletræ i København er vores helt stærke side!

Hvis du slet ikke vil bøvle med juletræet, så kan vi foruden levering af juletræet også afhente juletræet efter jul.

Husk vi leverer/udbringer juletræer i hele Danmark!

Vælg dit juletræ og læs mere:

I København bliver der pyntet op til den helt store guldmedalje. Byen er fyldt til randen med travle mennesker, der føler julestressen - og masser af turister, der nyder byen.

Brug tiden til at nyde Københavns flotte juleudsmykning eller tag en tur på skøjter på en af de mange skøjtebaner. Tivoli er altid et besøg værd - især i juletiden, hvor der er fyldt op med juleboder, julemænd, julenisser og meget mere jul.

Det er muligt at finde et juletræ på forskellige stadepladser, men efterspørgslen er stor, og det er ikke til at få juletræerne med hjem. Når julen er nydt sammen med familien, så skal juletræet også bringes bort igen og det kan skabe problemer.

TreeTime tager hånd om dette, og sørger for, at du får dit juletræ leveret lige til døren. Vi kommer også og henter juletræet igen, når julen er ovre, og nytåret skudt ind.

Du kan læse lidt mere om julestemningen i København her.

Indgangen til Tivoli i Købehavn / Foto: Magnus Manske